Här hittar du all nödvändig information om vår prenumerationstjänt Plantbox. Allt från vad som ingår i vår prenumeration till information om hur du tar hand om månadens växt. Du kan även se vilka växter som har varit månadens växt tidigare.

Plantbox
Månadsprenumeration
299 KR Hur fungerar vår Plantbox månadsprenumeration?

Vatten:Varje månad får du 1st lättskött växt i storleken mellan, 1st Ø13cm kruka och 1st Ø13cm fat.


Vatten:Pausa eller avbryt din prenumeration när som helst.


Vatten:Är perfekt som en gåva till din vän som behöver mer grönt i sitt liv.


Vatten:Detta är en prenumeration som är återkommande, skickas en gång per månad mellan den 27:e och 31:a och är tills vidare.


Vatten:På vår plantbox prenumeration är det fri frakt till ditt närmaste ombud med en leveranstid på 3-5 arbetsdagar.Vanliga frågor om vår Plantbox månadsprenumeration

 • Hur fungerar prenumerationen?
  När du registrerar dig för vår Plantbox månadsprenumeration på växter innebär det att du varje månad kommer få en ny växt planterad i en av våra terrakottakrukor med tillhörande fat levererad till ditt närmaste ombud. Vi skickar mellan den 27:e och 31:a varje månad med vår standard leveranstid 3-5 arbetsdagar. Vår prenumerationstjänst har fri frakt, notera att om du väljer att lägga till ytterligare en produkt i din varukorg för din första beställning så kommer du att behöva betala frakt. Växten i prenumerationen kommer variera från gång till gång och kommer gå igenom vårt sortiment av växter alternativt en speciell växt som vi inte säljer i vår butik. För att komma in på ditt prenumerationskonto behöver du antingen logga in eller skapa ett konto med samma email som du uppgav när du la din första prenumerationsorder. Du kan när som helst pausa eller avbryta prenumerationen.
 • Hur mycket kostar en prenumeration?
  Vår prenumeration kostar 299 KR per månad och har fri frakt. Det går inte att kombinera en prenumeration med rabattkoder eller övriga erbjudanden. Alla prenumerationer levereras till ditt närmaste ombud med fri frakt. Väljer du hemleverans gäller våra standard fraktkostnader.
 • När kan jag förvänta mig leverans av min prenumeration?
  Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar från den 27:e varje månad.* Din prenumeration kommer därefter att automatiskt förnyas den 27:e varje månad och kommer debitera ditt konto 299 KR per månad. För att komma in på ditt prenumerationskonto behöver du antingen logga in eller skapa ett konto med samma email som du uppgav när du la din första prenumerationsorder. Du kan när som helst pausa eller avbryta prenumerationen.
  * Exempel: Om du lägger din order den 15:e så kommer den skickas den 27:e.
 • Vad händer om jag inte är nöjd med min prenumeration?
  Vi accepterar inte returer av vår prenumeration. Om din växt, kruka eller fat levererades skadad, vänligen skicka ett email med ett foto på skadan till kundservice@djungelrummet.se inom 48 timmar från att du fått din leverans så skickar vi en ersättningsväxt.
 • Vad är villkoren för prenumerationen?
  Genom att köpa en prenumeration samtycker du till och erkänner att ditt abonnemang har en initial och återkommande betalningsavgift, och du samtycker till att Djungelrummet kan skicka månatliga avgifter till ditt kreditkort utan ytterligare tillstånd från dig, tills du meddelar Djungelrummet att du vill avbryta eller pausa din prenumeration. Genom att köpa en prenumeration accepterar du härmed ansvaret för alla återkommande avgifter. Månadsavgifter återbetalas inte, även om du avbryter din prenumeration i mitten av månaden. Därför kommer annulleringen av din prenumeration att träda i kraft den första dagen omedelbart efter faktureringscykeln. För närvarande kan du inte använda några kampanj- eller rabattkoder när du köper en prenumeration.Skötselråd för månadens växt samt tidigare prenumerationer

Månadens växt Mars 2020
Peperomia
Månadens växt Februari 2020
Grön Moses Stentavlor